Καλώς ήρθατε στα διαμερίσματα 'Emy'

Ιδανικά για οικογενειακές διακοπές, τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Emy βρίσκονται, στην Κάτω Κορακιάνα, στο βορειοανατολικό τμήμα της Κέρκυρας. Στον οικισμό Δασιά, σε μία κατάφυτη με ελιές και λουλούδια, έκταση τριών στρεμμάτων, τα οικογενειακά διαμερίσματα Emy, προσφέρουν άνετη και ευχάριστη διαμονή μέσα σε όμορφο, φιλόξενο και ήρεμο περιβάλλον.

Το συγκρότημα «Emy» λειτουργεί το χρονικό διάστημα μεταξύ 01 Μαΐου και 30 Οκτωβρίου και αποτελείται από δύο ευρύχωρα διαμερίσματα, που διαθέτουν από δύο υπνοδωμάτια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κλιματισμό, τηλεόραση. Επίσης διατίθεται ιδιωτικός χώρος παρκινγκ για όλα τα οχήματα των επισκεπτών.

Σε ιδιαίτερα κοντινή απόσταση από τα διαμερίσματα μπορείτε να επισκεφτείτε την αμμώδη παραλία της Δασιάς, να γευματίσετε στα τοπικά ταβερνάκια αλλά και να κάνετε τα απαραίτητα ψώνια στα σούπερ μάρκετ της περιοχής. Επίσης στην περιοχή της Κάτω Κορακιάνας μπορείτε να επισκεφτείτε το γνωστό «Καστέλλο» (Βίλλα Μπιμπέλη) αλλά και το παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης.
 

send to facebook
send to twitter
print
send to friend